بهترین های شیراز

معرفی بهترین مشاغل و کسب کار های شیراز

معرفی بهترین مشاغل و کسب کار های شیراز

بهترین های شیراز

معرفی بهترین شغل ها و کسب کار ها در شیراز. بهترین های شیراز همه در اینجا با مشخصات کامل مانند تلفن، آدرس و دیگر مشخصات به شما معرفی خواهد شد. شغل های خوب، معروف و برتر شیراز را در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد.

۱ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

نانوایی در شیراز

نانوایی

برخی از نانوایی های کوچک اقدام به خرده فروشی و برخی دیگر همانند کافه اقدام به سرو چای و قهوه برای مشتریانی می‌کنند که تمایل دارند محصولات تازه پخته شده را در نانوایی میل کنند. (منبع: ویکی پدیا)

نانوایی بسته به نوع پخت نان فانتزی و سنتی، دارای وظایف مشخصی است. برخی از وظایف اصلی یک نانوایی عبارت است از:

الک کردن آرد، خمیر کردن آرد، نظافت پاروها، جمع کردن سنگ (نانوایی سنگکی)، نظافت فرها (نانوایی فانتزی)، تخمین زمان پخت مناسب نان
دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک دوار ثابت، دستگاهی‌‌ست با شعله مستقیم یا شعله غیر مستقیم.

این دستگاه می‌تواند نان‌هایی از قبیل موارد زیر را بپزد:

  • نان تافتون
  • نان لواش
  • نان بربری
  • نان سنگک
  • نان شیرمال
  • نان پیتزا
  • نان خشک

سطوحی که برای پخت در این دستگاه استفاده می‌شود بسته به نوع نان متفاوت است. از جمله نان‌هایی که این دستگاه قادر به پخت آن‌ها می‌باشد می توان به نان بربری و تافتون، نان لواش آذری و نان سنگک سنتی

ایرانیان شش برابر بیشتر از استاندارد جهانی نان مصرف می‌کنند. با این حساب عجیب نیست که در هر محله‌ای چند نانوایی وجود داشته باشد و باز هم مردم برای خرید نان بویژه نان‌های سنتی صف بکشند.

عموما در شغل نانوایی، نانواها در نانوایی‌های شخصی فعالیت می‌کنند. یک نانوا می‌تواند در یک نانوایی کوچک فعالیت کند یا در محیط‌های بزرگ صنعتی انواع نان را بپزد.

به همین دلیل در استخدام نانوا، همیشه فرصت های شغلی متنوعی می تواند وجود داشته باشد. از نانوایی‌های خصوصی تا نانوایی‌هایی که در رستوران‌ها، مراکز تفریحی تا سازمان‌های بزرگ وجود دارند. نانوایی‌های شخصی، نانوایی های رستوران ها، سازمان ها، بیمارستان ها، پادگان‌ها، دانشگاه‌ها و شرکت‌های تهیه نان وغیره هم از دیگر مراکزی هستند که یک نانوا می‌تواند در آنجا استخدام شود است.

نانوا پس از اینکه مهارت و توانایی مورد نیاز را در پخت نان‌های سنتی یا فانتزی پیدا کرد، در صورت داشتن سرمایه اولیه حتی می‌تواند نانوایی باز کند.

یکی از رموز موفقیت در شغل نانوا پخت نان با کیفیت است که موجب افزایش تعداد و رضایت مشتریان خواهد شد. نانوا می‌تواند برای بیشتر شدن درآمد و افزایش مشتریان در پخت نان‌ها خلاقیت به خرج دهد.

بسیاری از نانوایی‌ها برای پر رونق شدن کارشان، نان‌های محلی شهرهای دیگر را پخت می‌کنند.

نانوایی در شیراز

نانوایی مکانی است که برای تولید یا عرضه محصولاتی که عموماً توسط فر یا تنور پخته می‌شود. از این قبیل محصولات می‌توان به نان، انواع کلوچه ها، نان شیرینی حلقوی، شیرینی، کیک و همین طور کاپ کیک (نوعی کیک کوچک)، بیسکویت، کوکی ها، مافین، انواع رولت، چوب‌شور، دونات و دیگر چیزهایی که توسط نانوا پخته می‌شود اشاره کرد. (منبع: ویکی پدیا)

امروزه انواع زیادی نان و شیرینی جدید را می بینیم که هر کدام برای نوعی از غذا و مصرف خاصی هستند و هر کدام عطر و بویی متفاوتی را دارند.
قطعا شهرهای بزرگی همانند شهر شیراز برای پوشش این جمعیت بزرگ، باید بتوانند بهترین ها را بخصوص در زمینه تغذیه در اختیار شهروندان خود قرار دهند.

نان یکی از نیازهای مهم انسان بوده و در واقع از مهمترین وعده های غذایی به حساب می آید. نان به نسبت سایر مواد غذایی، وعده ای ارزان و در دسترس است که در انواع مختلف وجود دارد و به راحتی می تواند در یک وعده انسان را سیر نگه دارد. در ایران هم قوت غالب افراد بخصوص در مناطق شهری، نان می باشد. همچنین نان بعنوان یک حامل مناسب برای غنی سازی با ریزمغذی ها بویژه آهن و اسید فولیک می باشد.

طبق آمارها سرانه روزانه مصرف نان در ایران 320 گرم می باشد که این مقدار می تواند در روز حدود 34% انرژی و 40% پروتئین مورد نیاز روزانه را تامین کند.

شهر شیراز با توجه به وسعت و جمعیتی که دارد، قطعا مصرف بالاتری در مواد خوراکی بخصوص نان خواهد داشت؛ به همین دلیل فروشگاه ها و مجتمع های زیادی در این شهر تاسیس شده اند تا انواع نان را به شهروندان خود ارائه دهند.

نانوایی در شیراز هم یکی از مشاغل مهم و سخت است که همه روزه نیاز بسیاری از افراد را برطرف می کند. حال شما می توانید با استفاده از لیست تهیه شده توسط وبسایت کارشد، آدرس آنها را به راحتی پیدا کنید.

ایرانیان شش برابر بیشتر از استاندارد جهانی نان مصرف می کنند؛ به همین دلیل برای رفع نیاز مردم، امروزه علاوه بر نانوایی هایی که همیشه شاهد آنها از قدیم تا به امروز بوده ایم، مجتمع های بزرگی به نام مجتمع های نان تاسیس شده است که انواع مختلفی از نان را به متقاضیان عرض می کنند.

این مجتمع های نان معمولا دارای انواع نان هستند که در زیر آنها را برای شما نام برده ایم:

  • نان فانتزی
  • نان باگت
  • نان بربری
  • نان ساندویچی
  • نان رژیمی
  • نان جو
  • نان برگر
  • نان قندی
  • نان هات داگ
  • نان مک دونالد
  • نان سنگک
  • نان لواش
  • نان حجیم

هر کدام از این نوع نان ها توسط نانوایی ها و مجتمع های نان مختلفی پخت شده و به مردم ارائه داده می شود. به دلیل سلایق مختلف مردم شهر شیراز، معمولا در این شهر انواع نان به راحتی یافت می شود. شما می توانید به راحتی با مراجعه به مجتمع های نان در شیراز هر کدام از نان های دلخواه خود را تهیه کنید.

منابع:

  1. ویکی پدیا
  2. historyextra.com