بهترین های شیراز

معرفی بهترین مشاغل و کسب کار های شیراز

معرفی بهترین مشاغل و کسب کار های شیراز

بهترین های شیراز

معرفی بهترین شغل ها و کسب کار ها در شیراز. بهترین های شیراز همه در اینجا با مشخصات کامل مانند تلفن، آدرس و دیگر مشخصات به شما معرفی خواهد شد. شغل های خوب، معروف و برتر شیراز را در اینجا به شما معرفی خواهیم کرد.

گفتار درمانی در شیراز

گفتار درمانی

گفتار درمانی یا پاتولوژی گفتار و زبان یکی از شاخه های توانبخشی می باشد که به آسیب شناسی اختلالات مربوط به گفتار و زبان می پردازد. در واقع گفتار و زبان بخش بسیار مهمی از ارتباط برقرار کردن با دیگران است.

از دیگر رشته های توانبخشی میتوان به فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، شنوایی شناسی و بینایی سنجی اشاره نمود.

هدف کلیه افرادی که در حیطه توانبخشی فعالیت می کنند، استفاده از بالاترین توانایی ممکن از فرد توانخواه در جهت بهبود شرایط زندگی شخصی و اجتماعی فرد است. بنابراین گاهی هدف، درمان کامل فرد توانخواه نیست؛ بلکه تلاش برای استفاده از تمامی توانایی های فرد به بهترین شکل ممکن است.

در حقیقت گفتار درمانی با حوزه گسترده‌ای از موضوعات گفتار (تکلم)، زبان، بلع، صوت و ارتباط درگیر می‌شود برخی شامل: (منبع: ویکی پدیا)

  • مشکلات پیداکردن کلمات: می‌تواند تحت تأثیر مشکلات خاص زبان مثل تأخیر زبانی یا تحت تأثیر مشکلات عمومی مثل مشکلات مغزی باشد.
  • مشکلات ارتباط اجتماعی: اینکه افراد چگونه افکار و نظرات خود را منتقل کنند.
  • نقص ساختاری زبان: مشکلات ساخت جمله، که می‌تواند از نظر معنایی یا دستوری دارای ایراد باشد.
  • مشکلات خواندن و نوشتن (سواد): که وابسته به آوانگاری (ارتباط حروف و صداها) معنایی (ارتباط کلمات و معانی)ها یا فهمیدن معنا و مفهوم متن‌ها
  • مشکلات صوت: صداهای گوش خراش و صداهای خیلی نازکی یا اختلالات صوتی که روی ارتباط اجتماعی فرد تأثیر بگذارد.
  • مشکلات ادراکی (مثل ترجمه حافظه عملکرد اجرایی): در حوزه ای که روی ارتباط فرد تأثیرگذار باشد.

گفتار درمانی در شیراز

همانطور که گفته شد زمانی به گفتار درمان مراجعه می کنیم که متوجه می شویم کودک ما در بیان افکار و منظور خود دچار مشکل شده است. پس ابتدا باید بدانیم این مشکلات به چه صورت هستند تا بتوانیم با آگاهی به گفتار درمانی مراجعه کنیم:

  • تاخیر در گفتار و زبان: دلایلی وجود دارد که باعث می شود کودک دیرتر از زمان معمول زبان به سخن بگشاید که شامل عدم آموزش درست، ناشنوایی، فقر محیطی، اوتیسم، عقب ماندگی و ... می شود.
  • اختلالاتی با ریشه روانی: زمانی که کودک صوت ها، سیلاب ها و کلمه ها را با تردید و مکث های بلند بیان می کند، نشانه لکنت می باشد که به طور معمول از 18 ماهگی تا 9 سالگی خود را نشان می دهد. نوعی دیگر از این اختلال وجود دارد به نام بریده گویی که کودک در حین حرف زدن قسمت هایی از جمله را حذف می کند.
  • اختلالات تولیدی: این نوع اختلال به این صورت است که کودک جای واژه ها را عوض می کند و کلمات را بدرستی ادا نمی کند.
  • اختلالات زبانی: معمولا به دلیل آسیب به مناطق مختلف نیمکره چپ مغزی بوجود می آید.
  • اختلالات در صدا و مشکلات صوتی: ممکن است کیفیت و بلندی صدا متناسب با سن و جنس شخص نباشد که در این زمینه باید تارهای صوتی او تحت درمان گیرد.

همچنین موارد دیگری می تواند شما را راهنمایی کند تا چه زمانی به گفتار درمانی مراجعه کنید:

  • اختلال در بلع داشته باشند.
  • در درک کلام مشکل داشته باشند.
  • افراد متوجه سخنان کودک شما نشوند.
  • در هنگام برقراری ارتباط و یادگیری زبان دچار مشکل باشد.

علاوه بر این موارد گفته شده که به کودکان مرتبط است. این را باید بدانیم که در بسیاری از مواقع مراجعین بزرگسالان هستند که معمولا مشکلاتشان نشات گرفته از دوران کودکی آنها می باشد.

به همین دلیل مراجعه به گفتار درمانی بسیار ضروری می باشد زیرا این افراد بیش از کودکان در مواجهه با اجتماع هستند و برای کار و ازدواج نیاز دارند که هر چه سریعتر این مشکل را از بین ببرند تا اعتماد به نفس خود را بدست آورند.

حال شما می توانید با دیدن این مشکلات در کودکتان و یا در خود، به گفتار درمانی مراجعه کرده و شرایط را بهتر کنید. همشهریان عزیز هم با دیدن هر کدام از این مشکلات می توانند به گفتار درمانی در شیراز که وبسایت کارشد آمده است مراجعه کنند.

منابع:

نظرات  (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی